Dagbesteding de Eik

-

 

Binnen de Eik3, zien we dat de cliënten ieder op eigen wijze reageert op de klankschalen en aanwezigheid van jullie. Wat mooi is dat we bij iedereen ontspanning en rust zien. 

 

Ondanks dat F. op afstand meebeleefd, maakt F. deel uit van het geheel. Er is een lijntje tussen jullie en F. 

F. vindt het spannend, maar reageert ontspannen op de contactmomenten. Dit is een gevolg van de ruimte en rust die jullie hem geven, jullie spelen in op zijn ruimte. 

 

R. is doof en blind. Tijdens onze muziekactiviteiten zien we vaak afwerende reacties op prikkels als gitaar, enz. 

Wat we zien tijdens de klankschalen is een stuk ontspanning en rust.

Ze maakt een tevreden indruk en het oogt alsof R. geniet van de trillingen.

 

In z'n algemeenheid merken we tijdens de klankschalen, dat jullie inspelen op de cliënt. 

Merken jullie dat iemand op een geluid/klank enz reageert, dan besteden jullie hieraan extra tijd. 

Denkende aan de koekoek, kikker met J. 

 

Er is ruimte voor eigen initiatief, wanneer iemand materiaal van jullie aanpakt...kan dit. J. die zelf de klankschaal wil laten klinken en een sambabal die wordt over gepakt. Jullie gaan 'letterlijk' mee in het ritme, waardoor het een gezamenlijk iets wordt!

Ingrid

-

 

Toch wel bijzonder, en wat kun je ervan verwachten een klankbehandeling. Daarbij ook nog een reading. Allemaal nog niet eerder gedaan. Ik sliep heel slecht en heb liever geen gedoe aan mijn lijf. 

Ik heb het als helend ervaren, ontspannend tot op het bot. De klankschalen en de reading zijn echt een meerwaarde. De eerste keren moest ik er echt van bijkomen en slapen dat ik deed! De reading gaf mij inzicht waar ik nu eens echt aan moest gaan werken, heb ik gedaan. Heel helpend in mijn proces om mezelf te leren kennen, accepteren en in mijn kracht te gaan staan.

 

Wiesje is betrouwbaar, integer en liefdevol. Zeker een aanrader. Je weet het pas als je het probeert!

 Carien Olbers

-

In de winter van 2018 heb ik genoten van een reeks van 5 klankschaalsessies bij Wiesje de Beer. Ik was nieuwsgierig naar haar werkwijze en zocht naar een manier om na alle drukte van verhuizen en verbouwen wat beter in mijn vel te zitten. In de week na de sessie kon ik de trillingen van de klankschaal nog in mijn lijf waarnemen; dat gaf een prettig en rustig harmonieus gevoel in mijn lijf. Wiesje heeft mij geholpen om weer beter te aarden, waardoor ik mij steviger in mijn schoenen voelde staan. Wiesje werkt heel zorgvuldig en ik heb me bij haar steeds prettig en veilig gevoeld. Een aanrader!

Jobke 

-


Bij Wiesje voelde ik me direct meer dan welkom met al mijn sores. Ze creëert een heel prettige en veilige sfeer waarin alles er mag zijn. De therapie met klankschalen doet ze uiterst zorgvuldig en helemaal afgestemd op wat ik op dat moment nodig had. Elke sessie was het weer een heerlijk thuiskomen bij mezelf, in mijn lijf en met een gevoel van rust en kracht ging ik elke keer weer bij haar weg. Ik was volledig onbekend met klankschalen en heb bij Wiesje mogen ervaren hoe helend klank werkt. Heel erg fijn!

Joan Beekhuis

-

 

Ik heb een aantal keren zo'n heerlijke klankschaal massage bij Wiesje gehad. Het gebruik van klankschalen, bellen en stemvork naast  de massage met haar hand op mijn lichaam, vind ik echt een extra speciaal ontspannen effect hebben. Het is alsof je meer zowel van binnen als van buiten ontspant. Ook vind ik het leuk om te beginnen met het staan in de supergrote klankschaal, waarbij Wiesje met de stemvork al mijn chakra's in balans brengt. Ze kan dan ook vertellen hoe de chakra's reageren en wat dat betekent.

Wiesje neemt echt de tijd. De ruimte, tafel e.d. zijn heerlijk warm, waardoor ik beter kan ontspannen. Het ruikt lekker en alles is picobello voor elkaar. Kortom Wiesje is deskundig, zorgvuldig en lief en deze speciale massage een absolute aanrader.

Jouw klankkleur 2019©